Webdesign – CMS website

Een onmisbaar onderdeel van uw communicatiestrategie is een website, een medium met ongekende mogelijkheden. Naast het ontwikkelen en uitwerken van een website, bieden wij ook deskundig advies over hoe u het web het beste kunt benutten. Daarnaast werken wij samen met partners die echte specialisten zijn op dit vakgebied, zodat al uw wensen vervuld kunnen worden.

Ontwerp

Het ontwikkelen van een website, begint met het ontwerp. Wij ontwerpen uw website in uw eigen huisstijl, waarbij er altijd rekening gehouden wordt met uw doelstellingen en doelgroepen. Het is belangrijk om tijdens het ontwerp rekening te houden met de technische mogelijkheden. Graag bespreken we met u de diverse modules die u nodig heeft, zoals een contactformulier, fotoslider- of nieuwsmodule.

Zelf onderhouden

Gespecialiseerd in WordPress websitesOmdat wij gebruik maken van een CMS, kunt u zelf op elk gewenst moment en op een eenvoudige manier uw pagina’s, teksten, afbeeldingen en links wijzigen, toevoegen of verwijderen. Met een hands-on training kunt u in een korte tijd, zonder technische kennis, zelf uw website onderhouden.

Ondersteuning

Na de realisatie van uw website houdt het natuurlijk niet op. Ook na de realisatie kunt u gebruik maken van onze ondersteuning. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wilt u ook een website die u zelf kunt onderhouden?
Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier.

Samenwerking

Om uw website verder te ondersteunen werken wij samen met diverse partners en kunnen wij u nog veel meer bieden. Het voordeel is dat u buiten het grafisch ontwerp (huisstijl), perfecte beelden en opbouw, uw vindbaarheid (zoekmachine-optimalisatie) vergroot zoals via Google. Want je kunt niet alles zelf, daar heb je specialisten voor die daar dagelijks mee bezig zijn en weten hoe het zoekgedrag online is. Deze specialisten (partners) voegen wij graag toe om uw website en vindbaarheid te verbeteren. Dit zou zeker een gemiste kans zijn.
Teksten: het is belangrijk dat u de juiste content gebruikt, hiervoor hebben wij tekstschrijvers die u daarin kunnen ondersteunen.
Zoekwoorden: het gebruik van de juiste zoekwoorden (keyword) die relevant zijn aan uw website, zodat Google u hoger in de lijst plaatst.
Google AdWords: online adverteren met Google AdWords vergoot de kans dat uw doelgroep u gaat vinden, geschikt voor grote en kleine ondernemingen.

Heeft u vragen over deze specialisten en de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

[ssba]