Interactief

Zorg voor meer interactie met uw doelgroepen. Naast het ontwerpen van uw logo en huisstijl kunnen wij ook aansluitend uw website verzorgen. U heeft al een logo en huisstijl, maar nog geen website? Of voldoet uw huidige website niet meer aan de verwachtingen van uw klanten? Geen probleem, ook hier kunnen wij u helpen. Indien u dit wenst zorgen we ervoor dat uw website mobiel is, zodat uw doelgroep te allen tijde met u kan communiceren.

Webdesign

Gespecialiseerd in WordPress websitesWij bouwen uw website op basis van een CMS, zodat u zelf op elk gewenst moment en op een eenvoudige manier uw pagina’s, teksten, afbeeldingen en links kunt wijzigen, toevoegen of verwijderen. Met een hands-on training kunt u in een korte tijd, zonder technische kennis, zelf uw website onderhouden.

Samenwerking
Om u verder te ondersteunen met uw website, werken wij samen met diverse partners en bieden wij u veel meer dan alleen het bouwen van een website. Het voordeel is dat u buiten het grafisch ontwerp (huisstijl), perfecte beelden en opbouw, uw online vindbaarheid (zoekmachine-optimalisatie) vergroot op het internet.
Meer over webdesign…

QR-code

De QR-code is een prachtige print-to-web oplossing ter ondersteuning van uw product of actie. QR-codes zijn o.a. terug te vinden op posters, producten, in magazines en tegenwoordig zelfs op kleding, maar ook op visitekaartjes, folders en mailings. Maar er is nog veel meer mogelijk.
Meer over QR-code…

[ssba]