Logo & huisstijl

Uw logo en huisstijl zijn de kern van uw identiteit. Een professionele huisstijl levert een stevige bijdrage aan de herkenbaarheid en positionering van uw bedrijf.

Logo

Uw logo is de basis van uw (visuele) communicatie. In het ideale geval komt uw logo terug in alle communicatie uitingen die u doet. Het weerspiegelt uw bedrijfsidentiteit. Daarnaast wekt een goed logo vertrouwen en maakt u een professionele indruk bij uw doelgroepen. Met een krachtig logo kunt u zich tevens onderscheiden van uw concurrenten en zorgt u voor herkenbaarheid bij uw klanten.

Huisstijl

Naast een goed logo maakt een professionele huisstijl ook deel uit van uw bedrijfsidentiteit. Een huisstijl zorgt voor een consistente en herkenbare presentatie naar uw doelgroepen toe. Want net zoals uw logo, komt ook uw huisstijl terug in al uw communicatiemiddelen en uitingen. Een visitekaartje of een brief is voor de klant vaak de eerste kennismaking met uw bedrijf en… vaak heeft u maar één kans om een goede indruk te maken. Naast het visitekaartje en briefpapier, zijn factuurpapier, diverse enveloppen en documentatiemappen (zowel voor intern als extern gebruik) ook huisstijldragers. Maar uw huisstijl gaat verder dan alleen in gedrukte vorm. In digitale vorm is er natuurlijk uw website, ook dit is een belangrijk deel van uw identiteit en positionering.

Maar er is meer…

Maak uw huisstijl compleet en geef uw bedrijfspand een passende uitstraling d.m.v. belettering, kleuren of fotobehang. Daarnaast kunnen ook relatiegeschenken en kantoorartikelen bedrukt worden met uw huisstijl. Zo zorgt u voor een herkenbare en constante visuele communicatie. Creadome kan voor klein tot groot MKB een oplossing bieden.

Opfrisbeurt (re-designen)

Is uw huidig logo en uw huisstijl niet meer helemaal van deze tijd? Dan is het opfrissen van een bestaand logo en huisstijl ook een mogelijkheid. Creadome gaat voor u aan de slag en zorgt ervoor dat uw visuele communicatie de verwachtingen van uw klanten overtreft.

Drukwerk

Naast het ontwerp en vormgeving van uw huisstijl, kunt u bij Creadome ook terecht voor al uw drukwerk. Binnen ons vakkundig leveranciersnetwerk is er voor ieders wens een oplossing mogelijk. Kijk voor meer informatie bij drukwerk of neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Uw bedrijfsidentiteit en imago zijn opgebouwd uit vele visuele items:

Logo (De basis van al uw visuele communicatie)
Briefpapier (briefhoofd + visitekaartje + enveloppen, etc.)
Marketingmateriaal (folders, brochures, boeken, websites, etc.)
Producten & verpakking (voor de verkoop)
Kleding design (werkkleding)
Bewegwijzering (interieur & exterieur design)
Kijk voor diverse voorbeelden ons Portfolio

Bent u hier ook aan toe?

Een nieuw logo en een nieuwe huisstijl?
Uw bestaande logo en huisstijl re-designen?
Nieuwe kleuren, een frisse uitstraling, helemaal van deze tijd?

Of wilt u b.v. een brochure of jaarverslag conform uw (nieuwe) huisstijl? Kijk dan eens bij brochure, jaarverslag, etc.


Een nieuw logo of huisstijl nodig? Neem snel contact met ons op via het contactformulier.

> Overzicht grafische producten

[ssba]