Fotowanden

Creëer een unieke omgeving

Muurdecoratie of plafonddecoratie door middel van fotobehang als hoogwaardige wandbekleding behoort tot één van de mogelijkheden bij Creadome. Het geeft u de mogelijkheid om van elke ruimte binnen uw bedrijf of woning een unieke ruimte te creëren. Door het gebruik te maken van fotobehang oogt uw interieur niet alleen ruimer, maar geeft uw ruimte ook meer diepte. Afhankelijk van het fotobehang, waant u zich zelfs in een andere omgeving. Denk maar eens aan een prachtige natuurfoto, sfeerfoto of vakantiefoto. Maar het kan ook ingezet worden als ondersteuning van uw product of dienst.

Ontwerp, advies en montage van fotobehang

Heeft u zelf geen foto, maar u wilt wel zo’n prachtig zicht hebben op een omgeving, voorwerp of ruimte? Geen probleem, bij Creadome kunt u een prachtige wand laten creëren d.m.v. een ontwerp voorzien van een stockfoto met eventueel tekst. Maar we kunnen desgewenst ook een fotograaf inschakelen om het nog persoonlijker te maken. Uiteraard zorgt Creadome ervoor dat het fotobehang op een professionele manier gemonteerd wordt op uw wand of plafond.
pijl1 Kijk voor uitgebreide informatie bij Foto tegen de muur of Foto tegen het plafond.

Geurloos

Door het gebruik van geurloze inkt ruikt u niets en het laat dus na montage geen onaangename geur na die dagenlang blijft hangen. Uitermate belangrijk en dus geschikt voor een omgeving waar mensen verblijven.

Foto op decodoek in een aluminium lijst

Is uw muur niet geschikt voor fotobehang of wilt u tussentijds wisselen van afbeelding? Wat dacht u van een foto op decodoek in een aluminium lijst? Sterker nog, u kunt deze foto na een tijd zelfs verwisselen met een andere foto met behoud van de lijst. Enorm handig als u werkt met thema’s of acties. Dus, geen extra kosten voor een aluminium lijst, alleen een nieuwe foto op decodoek.
pijl1 Kijk voor uitgebreide informatie bij Foto op decodoek.

[ssba]